söndag 20 februari 2011

En härlig avslutning på en fantastisk vecka!




Har haft fullt upp hela veckan. Många fina möten och härliga stunder med vänner. Så oändligt mycket kärlek och goa skratt.Man behöver fylla på "må bra kontot".
Annars har mitt största projekt i veckan varit att måla och fixa med den antika utdragssoffan/sängen som nu äntligen är färdig...bara byrån kvar att måla...puh får se om jag orkar det denna veckan. Det är ju "dödacancer" dax igen på fredag den 25:e och som vanligt en del att stå i under veckan. Inte minst Eurohorse mässan på torsdag : ) Söndagen avslutades iallafall med dunder mys på restaurang Manjana med bästa mannen och väninnan M ( eller E om ni så vill). Hon halade dessutom fram ett jättepaket till bredden fyllt med semlor och hennes beryktade choklad rulltårta som jag väntat i flera år på att få smaka på ! Sen kom det upp ett kuvert ur väskan med ett presentkort från alla underbara arbetskamrater på bebisfabriken. Så nu blir det IKEA i veckan gott folk ; ) Tusen och åter tusen tack ni är så underbara, vad hade jag gjort utan er !?
Kram till er alla och hoppas ni får en fin vecka. Imorgon är det måndag, ny vecka, nya möjligheter : )

4 kommentarer:

  1. Jag säger det igen....det bästa till den bästa!
    Vad fin sängen blev! Måste komma o se den live....
    Vill du ha lite tass massage då? kram på Dig älskade N

    SvaraRadera
  2. Åh så underbart underbart underbart!
    Puss kram å all kärlek underbara Nadja :-)
    Ulle bulle

    SvaraRadera
  3. Säger som din gamla mormor skulle sagt -precis som ett helt konstverk -så vacker -likt en drottningsäng !! Å det är väl klart som korvspad att du ska sova så fiiint...Hälsningar Drottningmodern

    SvaraRadera
  4. Underbara jobbarkompisar...guld värt...tänker på er...massor...kram

    SvaraRadera