onsdag 6 april 2011

Så var det dags...


...mina ögonfransar har börjat falla...och jag som älskar att ha massa mascara. Kan man inte sminka sina ögon så blir man så genomskinlig på nåt sätt. Visst har jag en hel kasse med lösögonfransar att använda när det är helt kalt..men det är ju lixom inte samma. Jävla skit medicin och jävla skitsjukdom ! Trist och tråkigt är bara förnamnet. Hörde ett bra ordspråk häromdan " Ju räddare du är innan, desto modigare är du när du väl vågar!"
Jag är ju rädd för allt. Tror jag är den räddaste människan jag känner. Jag är bla rädd för:
kryp av olika slag
höga höjder
snabb fart
karuseller
konstig mat
baciller
smutsiga människor
fötter
vatten
död
smärta
knarkare
mördare
våldtäktsmän
älgar
reptiler
ensamhet
flyga
och en herrans massa mer saker...
Något bra som skitsjukdomen fört med sig är att jag inte är stickrädd längre iallafall inte i armarna. Annars är nog allt som vanligt. Jag har nog varken blivit snällare eller mer rädd om livet. Lever typ som vanligt, nästan. Eller som min ena son sa -varför ska jag hjälpa dig när det inte ens märks att du är sjuk? Ja du har tappat håret, men jag är van vid att du är flintis nu!
Hahaha min goa skitis unge! Som dessutom har växt om sin mamma ! Jag kan tillägga att han städade hallen OCH slängde soporna ; ) Lite respekt har han ändå för sin lilla rädda mamma ; )

4 kommentarer:

  1. Du är definitivt ingen "liten fjärt"..

    Kram
    Ulrica + M's

    SvaraRadera
  2. Kram till dig och hela din familj!

    SvaraRadera
  3. Älskade dotter - skulle jag kunna ta all rädsla ifrån dig hade jag gjort det NU ! Föresten har jag inte glömt det med den farliga legosoldaten på Hotellet ha ha men jag har ändrat mig. En annan klok människa sa att "rädsla" kan faktiskt vara vaksamhet nödvändig för artens fortlevnad ,så kan det ocså vara åtminstone till en del.Tror inte det behöver räknas upp men alla vi som är nära dig vet att du absolut är modig.Sen vore det väl jävligt konstigt om du aldrig kände dig rädd i det här maratonloppet med kräftidioterna -dom nyps ju rätt hårt ibland. Varmaste kram från mossan ...

    SvaraRadera
  4. Underbara Nadja...jag är också rädd för en massa...och nä, kanske är du inte snällare än innan för du var redan genomsnäll förut...
    Tack för sladdlånet, det räddade oss några dagar..Jag och babblet(leo) tycker om dig...Kram

    SvaraRadera